Oregon Avenue

The Oregon Avenue Residence was a custom home for a couple who planned to spend the rest of their lives in the home. Located on a hillside with fantastic views of Guemes Channel, the best views were from the second floor. The couple decided to apply aging-in-place techniques and plan to enjoy second floor living for as long as possible, with an easy transition to the main level when stairs became difficult.

The resulting design was a four bedroom, 3.25 bath home which featured a second floor flat with a master suite and a multipurpose room with its own partially covered deck. The main level held the kitchen, dining, living, and another master suite, as well as its own covered patios. Provisions were roughed in for a future wheelchair ramp and grab bars.

The couple’s daughter is an interior designer, and many of the spaces show her mark. Each of the bathrooms has its own distinct theme echoed in tile, accents and cabinetry, as does the kitchen (including a textured stone island) and fireplace/media center. The home is also set up to easily transition between owner usage (sun room and office) to guest usage (both rooms easily transition to bedrooms.

New to Construction?

How do you effectively communicate to ensure that your project is built the way you want it, is finished within your time table, and comes in within the set budget? Choosing the right contractor is a large part of that!

Learn More

News / Updates

March 6th, 2017

Viva Farms

October 25th, 2016

Brigid Collins Renovation

Contact Us About Your Project

Would you like to obtain pricing or discuss a project with us? Use this form to contact us!
Houzz Pinterest logo